Zincofer tak sesuai

Hi semua. Saya skrg tgh consume zincofer tapi saya rasa dengan saya tak sesuai sebab bila makan je muntah. Dh banyak hari dh mcm tu. Tapi nurse dekat kk saya suruh cuba jugak sebab hb saya naik. Tapi lately ni mmg saya tak boleh telan langsung sbb asyik muntah je lepas makan. Skrg tgh pregnant 16w3d. Boleh ke saya sendiri nk tukar ubat lain dgn beli kat farmasi ke? Ubat apa yg okay ye?

11 Balas

Kene ckp dkt nurse mmg xleh telan mntk tuka ubat lain.. bese kalau tiap kali mkn muntah and xde energy nurse bg ubat lg..