Buka buku pink kat KK bila?

Hi semua, saya nk tnya biasanya buka buku pink kat kk bila ya? boleh ke saya buka buku pink masa dh 2-3 bulan?

24 Balas

setiap kk semua taksama better call dulu sebelum peri buka buku pink. mcm sy 11w dah buka bukupink tapi nurse cakap sy awal sangat buka buku pink. entah perli atau apa😆

Jika berisiko hamil, lagi awal, lagi bagus buka buku pink untuk pantauan awal. Once tahu hamil, terus call KK untuk appointment buka buku pink

sblm 12 minggu..sy terus pergi kkm tk col pn ..dia org suruh dtng hari esk pkl 7.30am kalau lmbt dia org tk lyn Minta dtng 7.30am jg

saya check upt kat rumah positif terus datang klinik jumpa doktor masa 5 week pregnant Bru lah buat temu janji buka buku pink di kk

Sebelum 12 weeks. Boleh call atau walk in KK berdekatan untuk dapatkan tarikh temujanji. Nanti nurse akan guide.

10-12w dah boleh buka buku pink. Sblum 10w tu boleh la call kk nak book temujanji buka buku

kebiasaan kk 8minggu keatas br boleh buka buku pink sis

biasanya sebelum 12minggu.. Cuba call KK dulu tanya..

saya buka buku pink masa 8w, 9w+ minum air gula dah

boleh. memang best time 2-3 bulan pun