Buka buku pink

Hi. Ada tak mommy2 kat sini yang buka buku pink kat kk swasta? Bole share pengalaman?

2 Balas

hi. saya check up kt klinik swasta jugak, first baby ni. cuma dah masuk 3rd trimester ni saya kena refer ke kk jugak sbb GDM, kira high risk. bg saya yg kerja shift dan susah cuti ni, best check up swasta. appointment ikut timing kita, tk perlu bazir masa menunggu turn, cuma down sidenya kena keluar duit sikit lah tiap kali check up. dan buka buku pun harga keras sikit sbb include blood dgn urine test apa semua. tp swasta doktor dgn nurse semua ckp lembut, tu yg suka hehe

hi sis. sy ank first dan masuk yg second ni check up kt swasta. dpt bukak buku pink skali. ok sgt kt swasta sbb xramai kan kalau nk banding dgn kk. scan pun boleh buat tiap bulan hehe.