Obimin saja dah cukup ke?

Hi semua... saya nk tanya. Skrg dah 14w, kiranya dah masuk trimester 2 ni. Klinik still lg bg ubat obimin saja. Itu pun dah cukup ke? Sbb ada buat research sikit & tanya kwn2. ada yg ambil folic acid, b complex, iron dll... boleh jelaskan sikit tak. Terima kasih.

1 Balas

dalam obimin, ada semua vitamib yg awak bagi tahu tu. ikut kepada ibu kalau nak tambah nutrisi kepada bayi samada dari segi supplement atau makanan yg kita mkan