Kantung tak bulat

Masa scan 6 minggu kantung bulat.. semalam scan 7 minggu kantung dah tak bulat.. memanjang. Kenapa ya? Sebab saya ada spotting ke?

1 Balas

Mase 7w tibe2 ade spotting. Gi klinik dr. ckp kantung x cantik sgt dia x brapa bulat. Then refer sy kat hosp. Sy gi jumpa pakar terus kat private. Dr. pakar cakap klu kantung x cantik sgt Tp dah ade janin & heart beat insya Allah boleh survive. Alhamdulillah dah 12 week skarang

2y ago

Amin.. Tq doakan.. Sy lg 2 mggu check balik.. Now 6w..awk da brape week