Caj Bersalin di HWKKKL

Hi semua. Saya nak kongsi harga caj bersalin di Hospital Wanita & Kanak2 KL untuk makluman semua. Harga adalah tepat semasa 16/12/2019. ?

Caj Bersalin di HWKKKL
13 Balas

Sy bersalin dkt sini bulan11 tahun lepas. Just walk in,tak perlu book. Tapi depends katil wad mana yg available. Sy amik katil kelas 2. Bilik 4org,ada aircond. Toilet luas and bersih. Kos bersalin czer+caj bermalam di wad 5hari 4malam+caj bermalam utk baby + caj rawatan semua sekali RM700 lebih sahaja. Kalau wad kelas 3 lagi murah. Sebab sy nak selesa sikit,tu yg amik wad kelas 2

4y ago

Alhamdulillah nurse semua ok.

Bersalin bulan 11 tahun lepas czer. Wad kelas pertama 4 katil. Selesa sangat2. Nurse pun baik2..

InshaAllah akan bersalin kat cni bulan tujuh nanti 🤗

ade sape sape tahu harga caj bersalin yg terbaru tak ?

Kena daftar dulu ke sis kalau nak bersalin di hwkkkl ?

4y ago

Rasanya tak perlu daftar. Bila rasa nak bersalin terus je pergi sana dan pastikan bawa buku pink atau buku rekod kehamilan.

suami boleh masuk teman isteri bersalin ke?

tq info nye

Wad bersalin pun boleh kan

Terima kasih info nya

Nak kena booking dulu ke?

4y ago

Terima kasih puan hayati 😊😘