Dah vaksin? Drop komen di bawah!

Hi semua pengguna TAP 🥰 Masuk bulan Julai dah kita kan, berapa ramai yang dah berjaya dapatkan vaksin ya?💉 Komen bawah jom status dan keadaan selepas di vaksin supaya boleh jadi rujukan yang lain🥰

Dah vaksin? Drop komen di bawah!
33 Balas

Time ambik first vaccine AZ tak tau pregnant. Lepas amik vaccine dlm 5 hari tak period jugak. Spatutnya period one day lepas amik vaccine. Check PT, double line. Risau pulak sbb amik AZ kan. Nasib baik dh kluar statement AZ selamat utk pregnant mommies

saya dose pertama masa ambik saya belum tau saya pregnant. seminggu selepas dose pertama baru tau diri pregnant.. xda pgalaman..1st baby. 2and dose blom ambik lagi. harap baby sihat sebab masa 1st dose baby dlm 2,3 minggu.

sudah.. dpt complete vaksin comirnaty (pfizer) dos1 &2. Tiada mengalami sebarang simptom cuma tempat cucuk sakit+bengkak sedikit & tangan lenguh dlm 2-3 hari.

hi momy...sy dh divaksin sekitar bln 3 lepas..dan complete 2 dose pada bln yg same .perlu dpt consult dari doc..sbb mase tu masih was2 pggunaan utk ibu mgandung dan myusu.

saya dah vaksin 30hb 6 semlm.dos ke 2 pada 22 hb 7 ni.38 week serah diri sbb gdm ubt n insulin 28hb 7.tiada ksn ape2.cuma lenguh ditempat cucuk tu

alhamdulillah selesai minggu lps 2nd dose...xde effect yg teruk..rasa lenguh tangan pun stgh Hari..dapat vaksin sinovac

Negeri selain kl & selangor ada yg dah dapat ke? Sy di perak takde pape update pun, hari2 gak check my sejahtera tu🥲

Saya dah terima dos pertama awal june hri tu✌🏻✌🏻 next monday second dose💪🏻 inshaa Allah baik2 saje

Dah. 26 jun. Just rasa sakit kat tempat jab and light headache the day after. Pastu next day okay dah

Yes sudah. 1st dose on 29.6.21. Pfizer 🎊🥳 and I’m preggy on my 19th weeks now.