czer atau normal

semua org nak beranak normal , walaupun sakit yang teramat . rela masuk ubat kena paksa asalkan dpt beranak normal . czer plak lambat nak sembuh . .

14 Balas

Setiap ibu yg mngdung mesti nk brsalin normal tp apakah daya bila terpaksa pilih czer untk keselamatn diri n baby.. Macam sy mula2 dah masuk lbour room untk beranak normal tp dah dkt 10jam bukaan still 5cm,doktor tkt baby lemas n sy tk larat nk than sakit..sy pn masa tu dh hbis tenaga than contrction so trpksa laa czer..Bila tngah czer dngr baby ngis jee trus lega hati,ngis sbb baby selamat keluar 😊..

5y ago

😊😊😊