beranak czer

maaf nak tanya, betul ke kalau beranak czer ,susu lambat sikit keluar?, ke ikut org sebenarnya. sbb mcm was2x juga nak percaya. 😅 . #firstmom

2 Balas

saya czer sis anak first...alhamdulilah susu badan meriah...kena kerap bf baby insyallah lama2 susu sis akan bnyak😊

2y ago

okay baik, da dpt kepastian rasa lega sikit. so depend pada org juga ,bkn tuh. thank you sis ☺️ .

tak lah.. atas org..kenalan sy ramai je susu meriah walaupun czer..

2y ago

tuh nak confirmkan tuh, sbb mcm was2x pula rasa. btw thank you. ☺️ .