Keluar lendiran coklat

Hi semua , normal ke kalau keluar lendiran warna coklat ? Sy 21mggu preggy n ni anak 1st , smlm sy ada bersama ngn suami . Bangun pagi belom ada apa . Tapi petang macam tu baru saya perasan . Ada sapa2 x pernah jadi mcm tu ? Sy ada tanya nurse, dia cakap mungkin disbbkan bersama ngn suami . Sbb sy dah lama x bersama sejak2 preggy ni.. tapi saya risau . Nak g cek kena tunggu suami balik keja dulu . Huhuhuuu

1 Balas

sis pnh juga kena mcm tt. bila pergi hospital , tp doc kata xde ape2 pon cuma nelah ,. sbb mse pregnant xleh ganas2 sgt 😂