Keluar Darah

Hi. Nak tanya ibu2. Beberapa hari lepas sy ada bersama dgn suami. Lepas tu ada keluar Darah sikit bersama lendir. Lendir tu sy rasa lebihan air mani suami. Ada x ibu2 yg pernah mengalami. Bahaya x? Sy monitor drh tu sekali tu je keluar. Lepas tu xada dah. Sejak haritu sy ada rasa sakit macam senggugut. Sakitnya xkuat biasa je. Kalau Sy berdiri lama atau lasak sikit sakit tu datang menyinggah lepas tu hilang. Normal x ibu2? Sekarang sy 27w2d. Nak pergi hospital ambik masa 2 jam. Suami pun kerja. Jadi sy mohon pandangan & pengalaman ibu2 dulu. Kalau perlu mmg sy akan pergi juga la hospital utk cek.

1 Balas

saya ada baca air mani suami tu bole buat rahim mengecut. sbb tu dkt due doktor cadangkan utk kerap bersama, utk bukaan cepat. mgnkin sbb tu sis ada sakit mcm snggugut. yg lendir drh tu pula mngkin drh sbb brsama suami, mngkin terganas masa bersama. 🤭 . kalau masih risau, sis jumpa doktor ok.

4y ago

Baik. Terima kasih