Brown discharge

Salam. Normal ke kalau keluar lendir coklat mcm nak habis period tu? Coklat pucat.. Sy baru 3 bulan. Dah dua kali keluar tapi sikit sikit saja. Sy ada bersama suami jga sebelum tu. ada tak yg pernah jd mcm ni?

6 Balas

Sy pn pernah kena mcm awk sepanjang 12 minggu pregnant ni. Dua kali pergi hospital. Both doktor lps scan ckp xde mslh. Implantation atau sisa darah lama. Tp better awk pergi check up. After scan tgk keadaan baby, bru rasa lega. Doktor pn akn cek pintu rahim guna mulut itik.

Sy pnh ..pg check doc sis and bykkn rehat..sy dulu g klinik scan baby ok aktif..cek bawah pun xda apa..doc mntak bed rest tp sy xduk diam jgk last2 gugur masa dh 15w..😥bkn nak takutkn sis just jgn anggap normal,kna jga diri jgk n dgr ckp doc

Hatihati sis...banyak kan rehat jangan lasak...jangan cangkung banyak...tue salah satu tanda keguguran bukan nak takutkan ke apa just share pengalaman

Normal. Tp blh pg klinik utk check spaya hati tenang. Hehe.

Check doktor sis

Jmpa doktor.