Lendiran bertukar warna menjadi coklat & merah

Sekarang pregnancy saya dah masuk 11 weeks. Saya jarang bersama dgn suami. Apabila lepas bersama & saya buang air kecil terdapat lendiran berwarna merah & coklat. Adakah itu normal untuk di awal kandungan ?

2 Balas

sis kene terus ke hospital ye untuk pemeriksaan, kalau refer ke kk pun nnt mereka suruh awak pergi hospital juga if lepas bersama ada keluar spotting minta elakkan dulu yee , first trismester selalunya kandungan tak berapa kuat sgt

Tak normal. Perlu ke klinik atau hospital untuk pemeriksaan lanjut

10mo ago

Keluar sekali je ke? Sekarang ada keluar lagi tak?