Lendiran coklat selepas haid

Tumpang bertanya,sy baru habis haid 5hb/10 .. Dlm tempoh smpai ke hari ni,sy da bersama dgn suami sbyk 2 kli.. Normal ke selepas haid ade lendiran likat seperti putih telur tapi berwarna coklat.tiada bau ..sy xgatal atau sakit pada faraj

1 Balas

period berapa hari? takut haid tak habis lagi kalau masih dalam tempoh haid, means masih haid lah. kalau tak, istihadah

9mo ago

5/10 - day 8 6/10 - day 9 7/10 - day 10 8/10 - day 11 9/10 - day 12 10/10 - day 13 masih tempoh haid