OPK positive?

Hi semua. Normal ke kalau CD15 dan CD19 OPK terang?

3 Balas

CD16-CD18 mcm mana? terang tu confirm +ve ke atau macam was2 +ve ke -ve? ada je kes LH naik 2x, sebab first time tu badan kita gagal nak berovulasi.

Share gambar2 opk tu sis boleh? Nak tgk betul2 line tu terang mcm mana

4mo ago

Betul juga. Ramai dlm ni kadang tak reti baca opk. Dan, normal je opk positive 2x or berhari2