cd31 opk positive

cd31 test opk naik dua line terang, tanda pregnant ke?

cd31 opk positive
9 Balas

boleh try cek.. sebab saya tahu pregnant pun dari opk.. terang macam ni juga.. cek YouTube Google.. esok beli pregnant test.. sah pregnant.. tapi jgn berharap sgt.. mungkin tak berlaku kat semua orang.. sekarang dh 6 bulan dah.. opk sebab dh miss period.. period jenis x teratur.. 😅tngok line satu terang .. dua tiga kali test..

1mo ago

kalau tak silap 6 minggu dh masa saya test😅

kalau dari pengelaman saya 2 kali pregnant saya guna opk mula2 nak test missperiod tu dapat positif opk dan alhamdulillah betul pregnant..tapi sebaiknya sis buat test upt jga la untuk langkah bjaga2 dan cnfmkan.. semoga di permudahkan sis..tahniah 🤲🏻🥰

1mo ago

lambat lagi tu sis..😅 sis try test upt lps ni..tkt opk positif tu sbb sis bru nak ovulasi jga sis..apa2 pun kalau nak pstikan test guna dipNTell la sis..blh detect awal..🤲🏻👍🏻

Opk tuk tgok subur ke tak, opk takde kene mengeba ngn pregy, upt tu yg kita tgok pregy…

kalau saya sah prgnt. sbb saya dua kali prgnt. akan test opk dulu. baru upt. 😂

kne test upt jgak sis.. x bley bgantung kt opk je..

Guna UPT untuk check kehamilan

Pregnant tu insyaAllah

try cek upt

bukan.

1mo ago

Bergantung harap pada opk pun lebih menyedihkan sis. Sbb tu jgn test opk dah once negative