terasa gerakan seperti elektrik dalam perot

hi semua .. nk tanya .. pernah x sesiapa mengalami mcm sy masa bln kedua kehamilan ?? lps mkn .. gosok perot lepas tu terase gerakan dlm perot mcm elektrik terkejut 😂

8 Balas

Hahaha comel je baby kick rasa macam electric shock. Selalu sgt jd dulu. Kalau tengah solat tu kdg2 nasib baik tak terkeluar suara sbb everytime kena terkejut n melatah 😅😅😅.

3y ago

😂😂😂

dia rse mcm tk selesa camtu je..rse mcm ade sesuatu dlm perut..betul la kot tapi perkataan "elektrik" tk kena la..elektrik tu dh mcm kne current🤣

Maaf awak, saya tak pernah alami pulak setakat ni. Mungkin Ibu2 yang lain boleh share experience. #TAPsupermoms

blm penh rase lg #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

saya lepas buang air, tiba2 je rasa macam tu. terkejut jugak 😂

rasa.. since 16weeks

bergegar ke

same