Ruam keradangan di perot

Ada sesiapa alami mcm sy x.. kulit gatal2 1 badan.. kawasan perot nie kemerahan gatal2.. mcm udang kena bakar.. #firstmom #37weeks3dayspregnant #pleasehelp

5 Balas

Saya ruam pedih,gatal rasa tbakar..area celah kangkang masa trismeter 2.xdpt pakai seluar dlm,xdpt pakai seluar...lama juga smpi 3bulan..mahu msuk 4 bulan juga la..sakitnya .hanya Tuhan yg tahu.nsb la saya mmg dduk rumah,xbkerja.dpt la xpakai pakaian dlm.time dia gatal,gatal xblh bawa bncng..tido pun xdpt..mkin nk dkt due..bru smbuh. Mcm2 ubat sapu. Sabar ya mummy🙏 smoga yg baik2 utk awak...

2y ago

Ikt bdn msg2 juga mummy...Kuatkn dr..fkr positif ye..yg penting..kita dh ada usaha jmpa doktor♥😇🙏

Sy pun gatal2 merata badan, sampai melecet2 digaru. Inform doktor, dia prescribe ubat sapu je. Maybe normal bg ibu mengandung.

Tak pernah kena... awak baru kena masa week 37 ke? ada makan apa2 yg jd macam tu? Mungkin alahan? Kalau melarat jumpa doktor ok.

2y ago

🤲🌻

mayb ada salah mkn..time prgnt ni kdg kita boleh tersalh mkn.. pd masa yg sama sabun yg dulu kita pakai pun jdi x sesuai..

Samala. Sampai luka perut bila xsedar garu sbb gatal sangat. Huhu 😭

2y ago

Huhuu sampai xboleh tido malam.. 😭