Aktif exercise 37week

Hi semua nk mintk pendpt, sya dh masuk 37week 4day semangat lain mcm nak exercise sbb org ckp rajin berjlan senang berslin kan.. sbb saya aktif btul nk bersalin naik turun tangga,jalan kaki tpi ayat suami sya dh downkan semangat saya.. dia pesan jgn aktif sgt takut takdan nak blik bersalin kat kg klau beranak sini tkut takda org nk urus first baby tkda pengalaman.. mintak pendapat perlu ke ikut ckp dia tunggu blik exercise kat kg ja .. sbb saya risau over due sbb tu dah mula exercise dari 37week.. saya plan dengan suami balik kg 38 week … sedih suami patahkan semangat 🥲

1 Balas

Xsalah pun nk aktif sbnrnya. Bsalin di mana pun, itu rezeki masing2. Sy 1st mom bsalin & bpantang sndri utk 2 minggu pertama, sbb family masing2 jauh..boleh belajar slowly yg penting suami kena main peranan, ringan tulang bantu isteri.

2y ago

Sy travel 7 jam balik kg. Tp buat pitstop tidur di hotel sbb risau bby meragam plus sy bsalin operate, jd xblh nk duduk lama2.