36 week boleh exercises?

Check up nurse ckp kepala baby da kat bawah tp skrg baru 36week klau boleh nak lepaskn 37week sbb ayah nye pun kje luar,so sekarang sy boleh exercise (berjalan) tiap ptg ke tdk ye? Or stop dlu..??#firstbaby #bantusharing

2 Balas

boleh xde msalah...senaman ringan ja tau mummy...sy pun nk start msa 36w, jln2 keliling rumah, kemas rumah, buang sampah, naik turun tgga..

3y ago

aah..sma la kita...bettr kuar awai sblum trikh due .....ad kwn

Boleh je sis

3y ago

tq sis❤️