Pengalaman vbac

Bln 4 tahun lpas sy czer , bln 9 ni due dan dh dpt trikh utk czer kedua 13/09 , sy yg pilih czer . Tp sy stress la . Kjap rasa berani nk try normal kjp rsa takut . Ad hari tu rsa semangat laim mcm smpai buat mcm ii exercise nk suh ad tnda dn jln bukak . Ad hri tu rsa tkut sgt , trauma nk try normal sbb ank first sy mninggal sbb lemas jln lmbt bukak . Bila fikir ii tkut jd mcm tu plk klau normal . Niat nk bg ank rmai kt suami 😔 . Tp doc ad ckp klau luka dlm cntik blh cuba smpai 4x czer . Semoga ad rzeki la . Sapenad pngalaman vbac ?

1 Balas

sis try lah beranak normal insyaallah d permudahkan, saya anak ptama vacum mninggal masa kandungan 24w baby kedua saya czer sbb jln x buka dn sakit sgat rasa nak beranak dah last² czer alhamdullillah anak ketiga dn keempat saya normal, insyaallah pnjang umur anak kelima tahun depan klw xda ap² masala saya lahirkan normal juga. bnyakkan bjalan masa dekat² lahiran, buat krja yg ringan² jak semoga urusan sis d permudahkan allah swt aamiin