NORMAL KE ?

Berat baby dalam kandungan 1.6 kg 30week ? Normal ke ? Agak2 38 week banyak mana dia naik ye ? Sbb 37week bersalin anak nk 2 risau takut awal dan baby tk sempat membesar pulak 😅.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

30weeks masih ada masa lg utk dia naik berat badan.. sy scan detail 30weeks dulu mmang 1kg lebih lh berat dia bila beranak 38weeks dkt 4kg 😁

2y ago

Hilang risau kt baby dalam perut anak no 3 tp doktor kata kecik walhal abang2 dia semua bawah 3kg masa lahir.tq sis ❤ !