Sekadar bertanya

Hi. Baby saya dh nk msuk 3 bulan, cuma nk bertnya bleh ke klau kita nk tumpang checkup kk dkt kg sbb sy nk blik kg sebulan dan bila dh blik dri kg kita checkup mcm biasa dkt tmpt tinggal kita tuh? Sekadar bertnya sbb nurse dkt tmpt tinggal sy tu suka marah2 . Waktu mngdung dia buang buku sy sbb dia ingt sy dh tk dtg checkup dkt situ sdngkn sy dh bgitau yg sy blik kg. Sy slalu blik kg sbb tngk adik maklum lh kami yatim piatu. sy risau jdi isu yg sama pulak nnti. #pleasehelp #ingintahu #firstmom

2 Balas

Kalau ikutkan std prosedur kk, boleh. Tp awak kena inform nurse in charge kt kk awak sebab nanti dia yg akan note kan kt appointment date tu next check up akan dibuat di klinik kampung awak. Biasanya note tu akan tulis juga utk check apa. Kalau takda note tu nanti takut kk kampung awak taknak terima pula sebab takda reference dari sesiapa.

Boleh. Kena inform nurse awak dulu