Position Tidur

Hi semua. Nak tnya trimister 3 posisi tidur mcm mana yang yg selesa untuk ibu2 semua. Saya tidur mengiring. Tp bila mengiring belah kanan tulang belah kiri akan rasa sakit bila ke kiri jadi sakit belah kanan. Jadi x selesa bila bngun pagi. Bantal mmg bnyk dah kiri kanan atas bawah bantalnya.

19 Balas

Saya pun rasa macam Sis, bila dah masuk trimester 3 ni ,nak tdo baring kiri kanan memang rasa macam tak kena...kena bertabah Dan tahan rasa sakit, dlm hati sllu kata sabar2..Tak lama lagi baby keluar😅🤭🤭..baring telentang pun rasa Tak selesa dh skrg , tpksa baring kiri skjp baring kanan skjp wlupun kdg mmg menganggu waktu tdo.

5y ago

Tu la. Serba serbi x kena. Kadang2 smpi tdo dduk. Jnji boleh pejam mata. Nk bngun ke toilet lagi. Hahhaha. Mmg kne bnyk bersabar.