Sesak nafas

Saya week 30. Bila tidur mengiring kiri, sesak nafas. Pedih ulu hati. Normal ke? Sebab dah baca, mengiring kiri lebih baik. Tapi tulah, terpaksa tidur mengiring kanan. Baru selesa. Baby pun menendang bila kita tidur belah kanan.

4 Balas

Sy ni kadang2 tido terlentang sampai ke pagi. Bila sedar tu bru mengiring. Tu pon kejap2 sbb xselesa 😂

1w ago

saya dh tido mengiring dh tp bila bgun pagi pelik badan ttp terlentang jgk 😅

xpe mane2 pun asalkan sis selesa.

samalah sis🥺

Normal