Position Tidur

Hi semua. Nak tnya trimister 3 posisi tidur mcm mana yang yg selesa untuk ibu2 semua. Saya tidur mengiring. Tp bila mengiring belah kanan tulang belah kiri akan rasa sakit bila ke kiri jadi sakit belah kanan. Jadi x selesa bila bngun pagi. Bantal mmg bnyk dah kiri kanan atas bawah bantalnya.

19 Balas

Byk2 sabar sis.. Cuba try mintak suami urut2 sblum tidoq.. Manatau selesa lepas tu.. Try carik posisi yg lebih selesa.. Tpi memang trimister 3 Ni perlukan byk kesabaran.. Hehehek 🌺💞❤️

4y ago

Mmg da x selesa nk tdo. Suami weekend baru ada. Saya klu tdo mmg bantal keliling badan😁😁. Lgpon da start kerap ke toilet kan. Jd mmg x selesa la nk tdo.