Position Tidur

Hi semua. Nak tnya trimister 3 posisi tidur mcm mana yang yg selesa untuk ibu2 semua. Saya tidur mengiring. Tp bila mengiring belah kanan tulang belah kiri akan rasa sakit bila ke kiri jadi sakit belah kanan. Jadi x selesa bila bngun pagi. Bantal mmg bnyk dah kiri kanan atas bawah bantalnya.

19 Balas

Miring kanan.. Dok rasa baby supa berenang cuit2 sampai ke pingang.. 🤭😅😅 .. Pusing kiri.. Atas bawah dia membola.. 😅😅😅 tp dah ngantok punya pasal.. Kadang terlelap mcm tu ja.

4y ago

Mcm2 ragam pregnant ni. Hahahah