Position Tidur

Hi semua. Nak tnya trimister 3 posisi tidur mcm mana yang yg selesa untuk ibu2 semua. Saya tidur mengiring. Tp bila mengiring belah kanan tulang belah kiri akan rasa sakit bila ke kiri jadi sakit belah kanan. Jadi x selesa bila bngun pagi. Bantal mmg bnyk dah kiri kanan atas bawah bantalnya.

19 Balas

Sy still sma..kiri or kanan..terlentang..makk aii ssah nak lena n slesa tdo. Last2 berjaga smpai pagi..hahahahaaa skli tido kol 7 8 pagi...tu bru la lena sbb btol2 ngntok...dri awl..smpai 30week ni ...laki jdi mngsa urutkn belakang tp xlena jgk 😂😂

4y ago

Sbr jela kn..haha..sy pon bkn slalu suami ad disisi..sbb krje..die dok jb sy dok seremban..ad cuti bru die blik..tp org ckp biasela tu kn nikmat org preggy ..