Position Tidur

Hi semua. Nak tnya trimister 3 posisi tidur mcm mana yang yg selesa untuk ibu2 semua. Saya tidur mengiring. Tp bila mengiring belah kanan tulang belah kiri akan rasa sakit bila ke kiri jadi sakit belah kanan. Jadi x selesa bila bngun pagi. Bantal mmg bnyk dah kiri kanan atas bawah bantalnya.

19 Balas

Sy mula² ja.. Tdr mengiring,kiri ,kanan,.. Tp bila sy tdr mngiring ke kanan.. Atau ke kiri.. Baby asyik nak tendang ja.. Misal nya sblh knan sy tdr.. Hah,sbla knan la jg bby asyik nak menendang.. Xpa klw x rasa sakit ni rasa nyeri. 😂. Tp kdg tdr telentang jg yg bt sy selesa tdr dn nyenyak.. Tp nyeyak mcm mna skli pn trbangun jg.. Sbb nk pegi tandas😅. #37weeks3days

5y ago

Tu jugak la yg sya rasa. Dia x bg betul mak dia ngereng. Mmg di tendang2nya, klu tdo terlentang elok je xde kacau2. Nk kencing tu x kira posisi. Setiap sejam g toilet. Rasa mcm nk tdo je dlm toilet tu. 😅😅😅