First Pergi Buat Buku Pink

Hi semua, nak Tny first buat buku pink, Dr akan scan lagi ke or tak dah, sbb kita da scan first masa kt klinik swasta dlu,

4 Balas

Time saya doktor tak scan. Sbb saya dah scan dekat klinik luar. Dr ckp klau tarikh scan dekat luar dgn tarikh kita buka buku pink tu tak jauh sgt dia akn guna scan dari luar tu je. Kalau tarikh jauh baru dia scan lg skali. Tp klau sis tak prnah scan dekat luar doktor akn scan nnti.

I ada scan kat swasta haritu tp time buat buku pink tu doc scan lg sbb i tak bwk gambar scan tu. Kalau bwk gambar tu dia tak scan lg

Mcm sy dktr kk scan sbb sy xckp pn sy g scan kt swasta dlu.. sy ckp test pregnant test... 😅😅

Kalau sy haritu dia first visit time buat buku pink, doc scan. Nak tgk edd tally tak dgn baby..

5y ago

Thanks awak 😘