Scan 8w4d

Hi semua.. Nak Tanya.. Sy ikot kan harini dah 8w4h.. Tapi tadi ade keluar brown spot.. N pH klinic scan.. Dktr cakap kantung kosong and xd jantung.. Normal berapa week baru nampak jantung n baby ye.. Thanks

5 Balas

Sy Baru 4 week ++ . Smlm pergi klinik . Nak scan xboleh sbb doc ckp kecil lagi xboleh nmpk . So dye bgi oil kuatkan rahim Jee . Lagi 2 weeks dtg untuk check lagi . Nie sy disuruh bnykkan berehat . Baring Jee lah .

Sye mse 6w da nmpak kantung and heartbeat baby. Scan dri bawah

Kalau scan dr bawah mybe sudah nmpak jantung and janin tu sis.

Sya 13w bru nampk haertbt..

Sy 12 weeks baru nmpk..