Spotting

Hi , nak tanya . Kalau masih keluar coklat dalam 2,3 hari normal ke ? . Tadi pergi scan dr cakap baby dengan kantung masih okay . Tp belum nampak jantung lagi . Dr ada bg pil kuatkan rahim . Berapa hari cairan coklat akan keluar ye ?

1 Balas

Banyak kan berbaring ye sis hari tu sya pon mcm tu rhim xkuat...sya 2 hri ja

5y ago

Ohh yeke , dh minggu keberapa masa tu ? . Ni nak buang air besar pun takut je ni . Ke tkde pape risiko ehh ? 😂