Bersama dengan suami

Hi semua.. nak tanya pregnant berapa minggu ye boleh bersama suami? Saya 5w 5d dah rasa kesian kat suami sebab kami pjj sebelum saya positif hamil.. Kalau awal-awal ni bahaya ke kalau bersama? 🫢😅

22 Balas

boleh bersama tapi kena lembut² la..pesan kat suami jgn ganas².. jgn tindih perut.. cari position yg selamat.. jgn lepas dalam awal² ni.. pastu pantau bleeding.. klu lepas bersma bleeding, pergi dapatkan nasihat doc.. dan stop bersama until 2nd trimester..