Bersama suami

Mommies, boleh ke kalau kita bersama suami? Sy pregnant 8bulan dah , ok ke ? Tk bahaya ke baby dlm kandungan? Sy tk pernah bersama suami Sepanjang pregnant and ni baru nk try sebab ramai jgk bagitau kalau nk cepat bukaan bersalin kena kerap bersama ? 😅 pastu tkpe ke suami lepas kat dlm ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Saya try bersama dari hujung 1st trimester & bila okay je saya teruskan sampai now pun dah 8m. Tp slow2 lah. Skrg kalau bersama & husband buang dlm mmg ada rasa cramp & menyucuk tp saya check semua okay. Cuma kalau sis ada pp doctor tak bg bersama

6mo ago

Kalau gitu onz jelah sis huhu

jika tiada mslh uri bwh aka placenta previa..blh je nk brsm dgn husben