Bersama dengan suami

Hi semua.. nak tanya pregnant berapa minggu ye boleh bersama suami? Saya 5w 5d dah rasa kesian kat suami sebab kami pjj sebelum saya positif hamil.. Kalau awal-awal ni bahaya ke kalau bersama? ??

22 Balas

Depends on individual, xboleh nak ckp yes or no.. mcm pglaman sy pernah bersama masa 6 weeks, pastu start ada spotting & miscarriage... Lepas tu pregnant lg, dh xberani nak bersama masa 1st trimester, 2nd trimester dh nak masuk 5bln baru berani tu pn xkerap sgt, sbb masih rasa trauma miscarriage dulu.. Alhamdulillah utk next pregnancy tu, baby pn dh selamat dilahirkn pada 1.1.23..