Bersama dengan suami

Hi semua.. nak tanya pregnant berapa minggu ye boleh bersama suami? Saya 5w 5d dah rasa kesian kat suami sebab kami pjj sebelum saya positif hamil.. Kalau awal-awal ni bahaya ke kalau bersama? 🫢😅

22 Balas

Kena try & error dan dapatkan juga nasihat dari Dr 😅 Saya 1st pregnancy 7w dh bersama, tapi jangan terlalu ekstrem. Suami pun kena faham. Masa saya buat details scan dkt swasta, sonographer cek kedudukan uri saya ok xde masalah jadinya sampai skrg dh nk masuk 3rd trimester masih bersama. Setiap kali lepas bersama kena monitor takut ada bleeding sbb awal pregnant rahim masih fragile