Bersama dengan suami

Hi semua.. nak tanya pregnant berapa minggu ye boleh bersama suami? Saya 5w 5d dah rasa kesian kat suami sebab kami pjj sebelum saya positif hamil.. Kalau awal-awal ni bahaya ke kalau bersama? 🫢😅

22 Balas

saya doc tak galakkan utk bersama untuk trimester 1, sy kesian jgk kat suami tp Kita bole guna cara lain jgk utk puaskan dia . suami pun akn paham . bukan kita saja saja taknk . kalau nk cuba boleh je . sy skrg 9w tak berani lagi 🤣 tggu laa trimester 2 nt .