Lewat period, upt -ve

Hi, saya lewat period dah 5 hari, dan period saya biasanya on time. Check upt -ve, ada nampak post haritu katanya kalau Dipntell ni jarang false result. Boleh jadi ke period saya tak teratur atau saya patut tunggu untuk test lagi nanti? 🥹

Lewat period, upt -ve
3 Balas

Awk bru khwin ke? Klu ya, normal bru khwin ada masalah hormon. Slagi blm period bleh je test lagi upt. Klu dh lme khwin, tiber period x tratur padahal sblum2 ni period on time, better rujuk pd doktor. Takut ad msalah lain.

1mo ago

betul, baru je 10 bulan

tunggu seminggu nanti kalau belum datang period, test semula.

1mo ago

hihi faham tu. kita haritu time TTC pun tak keruan macam ni. jangan obses sangat tau, nanti lagi awak stress. cari benda2 lain untuk sibukkan diri, lead a healthy lifestyle, buat benda yg buat awak happy, inshaAllah nanti hormon tu stabil.

maybe hormon kacau

1mo ago

betul 😅 sehari lepas check ni terus period balik 😂 kitanya dah gelisah tak datang period