Vaksin anak tak?

Hi semua. Nak tanya mommy and daddy vaksin tak anak masing-masing.. ?

41 Balas

Ya. Vaksin. Saya juga ambil vaksin tambahan untuk anak2. Influenza dan Pneumoccocal. Alhamdulillah sejak ambil anak2 sihat, takda demam batuk selesema. Kebaikan untuk anak, keluarga, kawan2 sekolah juga orang sekeliling. Suami pon bakal ambil vaksin Pneumoccocal sebab dia selalu demam, doktor sarankan ambil. mencegah lebih baik dari mengubati.

https://muftiwp.gov.my/en/artikel/irsyad-fatwa/irsyad-fatwa-umum-cat/2069-30 Jom sama2 kita baca dan fahami apa mufti kata tentang vaksin... Lain orang lain pendapat dan pandangan.. Tapi jangan la nak kecam sesama sendiri...

Vaksin ✊✊ mencegah lg baik dr merawat.. Jgn la kita sendiri cari penyakit, tuhan pun x suka 💜💜

mak saya vaksinkan semua anak2 dia, takkan saya nak jadi kejam utk tidak vaksinkan anak2 saya.

Vaksin. Untuk perlindungan anak juga pada masa hadapan.

Soalan maut ni.kang ada antivaksin kena kecam plak .hihi

for sure.never missed vaccine appointment for my baby.

na daftar ank sek dyeorg na tgok buku ank vaksin ke x

Of kos vaksin. Keturunan kami memang vaksin dr dulu.