pregnancy

hi semua. nak tanya, kenapa eh kadang² rasa perut mcm kempis, kdg² tengok perut buncit. normal ke? kdg² rasa mcm baby tak ada je. kandungan sy dh masuk 13 minggu

6 Balas

Sya mse 13 minggu pon selalu mcm tuh.. Kdgtuh risau baby ok ke x.. Tpi bila da masuk 17 m terasa xsedar yg perot sikit2 da mula besar.. Perot da mula terase berat lpstuh kejng2..

normal kot. Saya time 20weeks++ baru nampak perut 😂 sekarang 32week dah besar macam nk pecah perutnya 😆

Sy dulu pon mcm tu jgak, smpai setiap mggu sy akan check upt 😂 🤣, ni msti first time mother kan ..

13 minggu masih terlalu awal. Tunggu sikit masa lagi boleh nampak perut akan mula membesar. Take care ya.

4y ago

sama MCM akk ank kedua x ada keluar spotting..tapi ank ok je..x semua org keluar spotting..

sama.. 13 weeks da. mcm biasa je perut.. 🤣🤣

Sama sis macam saya 15 weeks x nampak