Kejap nampak kejap tak

Hai semua, normal ke perut kadang rasa mcm buncit, kadang mcm kempis 😅 risau pulak sy. 17weeks +

2 Balas

Hm normal je sis. 17 weeks kalau saya mmg leper langsung tak nampak apa. Tapi masuk je 20 weeks ke atas baru perut mula membesar. Perut nampak ke tak ni normal je. Kalau risau belilah fetal doppler yg mcm klinik pakai tu. Agak2 risau dgr pakai doopler tu jantung baby okay ke tak

1y ago

takut effect pd mental si ibu pulak bila tk dpt dengar / slh dengar. sbb dh ada kes, dia igt tu hbeat baby, pdhl baby dia dh lama tkde hm. kena berjaga dn pandai guna jugak benda tu. apa pun boleh consult dgn doc dulu tnya pendapat dia. btw sy pun 17w+ pun buncit je, bila dah makan lagi bulat perut. jgn risau pasal baby bump, selagi doc scan xkata apa2, means baby sihat2 je😘

Normal je awk.. sy pun mcm tu.. dah 19W.jenis perut xnmpk sgt..kalau mkn lebih baru nmpk bulat..