Baby 10 bulan, sembelit dan buasir

Hi semua. Nak tanya, ada tak mommies yg alami baby sembelit sampai buasir? My baby skrg br 10 bulan. Last 3 days, dia sembelit. Then ada daginf terkeluar. Dah bawak klinik. Doktor bg ubat sapu utk kecut. Tp till now, still ada. Doktor kata if x ok, br bawak p hospital. Ada tak yg pernah alami benda yg sama. 😭😭

2 Balas

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya..mg dpmudahkan segala.urusan puan..dan mg anak nya cpt sembuh..aamiin

x pernah.kalau baby sembelit bg mkn papaya,pear,prune.bykkan bg buah2an je.