Baru je jadi isteri orang

Hi semua, nak pregnant.. any tips ?

25 Balas

Boleh buat gynae scan.. utk check rahim n ovari sihat ke tidak.. masa sy p, dr bg tips lps bersama, mengiring ke kiri kalau nk pregnant.. sbb telur sy lebih byk kt ovari kiri.. n dr bg folic acid, next month nya sy pregnant.. hihi

5y ago

Mana2 klinik yg buat ultrasound scan.. sbna nya sama je mcm scan 2d.. tp better cari klinik khas utk ibu mengandung.. sbb kalau tak jelas, dr bleh scan ikot bawah.. kalau klinik biasa ni slalunya takde scan ikot bawah.. ada scan perut je..