Tips for Hamil

Hi semua. Saya baru je berkahwin sebulan yang lepas. Jadi, saya nak minta awak semua share tips untuk hamil. Saya nak sangat pregnant awal.

2 Balas

Hee. Nape nk awal sgt ni sis? Xnak honeymoon berdua dulu ekk.. Emm..takde tips apa slain try mkn acid folic, buat opk test utk check time subur & doa bnyk2.. Allah bg rezeki tepat pd masanya..tlg ek jgn risau or stress sgt..sbb tu lg buat ssh nk lekat 😊

4y ago

Bukan taknak honeymoon berdua, cuma saya rasa sunyi. Saya dengan suami berjauhan. Seminggu sekali je dapat jumpa, sebab tu saya teringin sangat nak pregnant awal.

Jgn stress, bersama suami hmpir atau sblum subuh. Bole check thp ksuburan dgn ovulation kit

4y ago

Bagaimana cara-cara penggunaan ovulation kit? Boleh terangkan tak?