Apa pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan anda?

Hi semua mommy & daddy👫 Jom imbau kembali pengalaman yang paling tidak dapat dilupakan ketika berada di dalam labour room🥰 Min dulu kena induced dan contraction 9 jam. Sepanjang dalam labour room tu sejuk sangat sampai suruh nurse tutup aircond 😂 Bersalin pon siap pakai baju sejuk lagi haha😌 Doctor sampai nak sambut baby kata, 👩‍⚕️ Saya buka aircond ya, panas ni tak boleh buat kerja macam ni😅 Jom kongsikan pengalaman pahit manis anda di dalam labour room di bawah😘

Apa pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan anda?
10 Balas

Sy msa nk brsalin ank yg ke 6 kna pksa brslin.. msk baloon.. tp bkaan tu lbt sgt.. hmpir2 nk kna opret.. dlm lbr room tu bdn rsa sjuk sgt2.. bdn pn mnggigil2 dh.. en.suami pn tmankn sy smpi slmt mlahirkn.. Alhmdulillah.. d prmudahkn