UTK labour room

UTK labour room MMG kna baju putih ke UTK baby NB ..ke blh baju wrn apa pon

14 Balas

dia sebenarnya kan.. warna putih tu kan warna suci bersih. satu lg kdgkan tak tau gender baby.. tu yg mommy2 ni suka bawa baju warna putih tuk LR.. tp boleh je nak bawa warna lain.. 😊😊

takisah pun warna apa apa bole. jnji yag berbutang tengah sbb bby time tu ada tali pusat lagi. so senang nak kendali .. lengan panjang ke pendek terserah jugak. saya bawak dua dua . 😄😄😄

Kalau nak bawak , bawa je sis. Nanti kalau diorang rasa perlu, diorang pakaikan.. mcm sy letak semua benda dlm tu, pandai2 la nurse nk pakaikan yg mana.. hehe

hospital saya bersalin..masuk LR nurse suruh bwak pampers baby n pad tuk ibu je..baju baby nnt pkai masa kat ward..lain hospital lain rulesnya 😅

sorry mencelah, nak tanya, masuk LR bawa apa je ya barang baby ? Kena bawa barut baby ke sebab kan baby ada tali pusat yang baru lagi

3y ago

Noted. Thank you..

mase anak first syee baju baby diguna kan waktu da dibenarkan balik je....dari lepas bersalin sume tuu pakai baju baby hspital

masuk LR nurse suruh bawak baju sepasang ngan pampers..pastu kain bedung 1. tu je. tak kisah pun baju warna apa pun blh

sy masuk lr nurse x suh bawak ape pon..smpai wad lepas besalin baru nurse amik baju pampers trus pkai kt stu tok bby

Masa saya nak bersalin nurse cuma suruh bawa pampers je masuk labour room. Tak tahu la hosp lain🤪

warna ape2 ok jk pon.. saya bwah baju baby sndri msa labor...semuar warna pink.. hehe..