Ibu berapa minggu sekarang?

Hi semua mommies kesayangan🤰🥰 Haaah dah berapa minggu tu? Ada yang masih lagi tidak tahu kiraan kandungan mommies ke tu? Jom kongsikan di bawah😉

Ibu berapa minggu sekarang?
1720 Balas

5minggu/2bulan..doakan saya jugak yaa, kandungan ke 2, kandungan lepas gugur 2 bulan.. Masih risau dan sangat berjaga².

dah 18week tp tk dpt nk bezakan baby bergerak ke tak.. hehehe tp tu lah tak sabar nak dapatkan rase pergerakan baby betol2

6 minggu..penantian selama 3 thun..bln nie allah swt makbulkan doa sya..semoga kandungan sya akan selamat smpi lahir

Alhamdulillah second pregnancy lepas keguguran kali prtama mac lalu.. Doakan baby saya sihat ya kawan2😊

sy 5weeks 6hari. ank ketiga. tak bersedia lg sebenarnya utk pregnant kali ni. huhuhu doakan sy kuat sampai bersalin

4 minggu. Doakan kandungan saya kuat dan sihat. Risau sebab ni kandungan yang ketiga selepas 2 kali gugur.

9minggu 5 hari..doakan sy ya..semoga kita semua terhindar dr virus yg melanda negara kita skrg Aaminn

6bulan ..tak sabar nya nak jadi ibu ..doakan dprmudah kan urusan sy brsalin ,semoga baby sihat dan selamat

32 mgu.. 8 bulan sudah.. Semoga dipermudahkan urusan sehingga melahirkan nanti.. Aaminn Ya Allah 🤲

22 minggu dah masuk 6 bulan ke? kenapa ada y 26 minggu baru masuk 6 bulan..keliru nak ikot y mana😅