Period due next week tp keluar darah sikit lepas tu takda.

Hi semua. Minta share pengalaman. Ptg td saya mandi. Tp masa saya lap badan, saya nampak towel ada darah. Saya lap dibahagian bawah ada merah cair. Saya suspect period. Tp saya pelik kitaran kalau period minggu ni 26 hari je. Tak pernah selama saya dpt period saya dapat kitaran yg sikit. Selalunya akan lebih 30. Sama ada 31/35. Jadi saya terus pakai pad besar sebab hari pertama flow akan banyak. Tp bila saya keluar rumah, saya singgah toilet & tengok takda darah pun. Ada kesan brown je. Itupun sikit sgt. Saya tak pasti saya period ke tak.

4 Balas

sye dulu pernah je mcm tu. after covid cycle period akan jadi 30 or 31 mcm tu. after beberapa bulan dia akan kembali normal . kitaran 26 or 28 mcm tu. and selalunya period sye akan jadi sikit sikit mcm tu. after 4 days baru heavy flow. Selalu juga consult dengan doktor dkt fertility, benda tu normal .

1y ago

Oh ye ke. Sy first time mcm ni. Td check dah takde darah. Keluar cm warna creamy je. Tp sy still pakai pad takut tiba2 keluar, habis tilam 😅

Tunggu period lewat seminggu. Klau tk dtg boleh try bt upt

1y ago

Nervous nya 😖 td check dah takde darah. Keluar cm warna keputihan mcm creamy.

Insha'Allah semoga ada rezeki, Aamiin

1y ago

Amin. Terima kasih atas doa.

brown tu kira darah la tu