Darah period sikit and keluar 1 hari je

Lps bersalin dpt period 2 kali then terus tak period selama 6 bulan (saya ada ambil pil perancang). Tp semalam tiba-tiba keluar darah mcm period tp hanya 1 hari je and sangat sedikit. Benda ni normal ke?

2 Balas

Normal. Sbb hormon still x stabil. Plus puan tgh on pil perancang. Pil perancang ni bergantung pd jenis apa yg kita amik. Ada jenis yg bg period kita lancar. Ada jenis yg jd kan period kita x regular. Kejap ada, kejap x ada.

1y ago

Okay terima kasih Puan 😊

normal

1y ago

Okay thank you 😊