Mencoba

Hi ..maaf saya nak tanya.. hehe masa 30/9/2019 saya rasa macam period..tapi bila tengok sluar dalam ada tompok halus je.. curious.. so saya lap pakai tisu..ada kesan darah kecoklatan..darah tu muncul selama 4 hari...sgt sgt sgt sikit.. check upt sampai skrg masih negatif ..dan bulan ni sudah 11 hari lewat period..nak tanya darah yg kluar tu ..darah period atau apa..?

2 Balas

Klo nk check kehamilan lebih tepat, ujian darah. Utk nk tw yg kuar tu darah apa, kna g klinik jgk. Bgtw je ada keluar darah coklat tp upt negatif. Klo kk xdpt figure out, xdpt scan, biasanya dpt referral letter g hosp/swasta utk tw apa dlm rahim. Good luck ye pn.